lördag 21 mars 2009

helg


Då var det helg igen och det är ju alltid efterlängtat. Hade en fullt upp igår och då går ju tiden mycket fortare. Nellie sa redan i torsdags att hon ville vara ledig från dagis på fredagen och det var hon oxå.

Vi ägnade förmiddagen att städa ovanvåningen, tvätta och gå till lekplatsen. När vi kom hem vid middagstid så var det nannedags för Casper och Nellie fick lite lunch i magen. Därefter städade vi nedervåningen och spelade lite spel. Kl 15 ringde det på dörren och det var Mari och Julia. Julia ville leka med Nellie så vi gick ut i trädgården så tösern fick leka lite medan Mari och jag satt och pratade lite. Det är kanon när man har sandlåda, lekstuga och gungor i trädgården, finns massor att göra. Sedan tog vi ut den lilla rutschkanan och den är ju kul och hoppa ifrån. :-)

Töserna lekte ca en timme sedan skulle Mari och Julia hem och jag och ungarna gick in för att förbereda middagen lite. Hann spela lite mer spel innan Kenneth kom hem och vi åt middag. Kl 19 åkte pluttis i säng och Nellie fick kvällsmat. Kl 19.30 var båda ungarna i säng och sov gott. Härligt med lite egentid med min underbara make.

Kollade på Let´s Dance och fick höra i morse att Morgan åkte ut. Han var en av mina favoriter, trodde han skulle vinna. Men jag har min andra favorit kvar, store, starke Magnus! Och det är ju verkligen otippat. Helt otroligt att en karl med den stora kroppen kan vara så smidig, jag är imponerad!! Verkligen kul att han är med i finalen.

I eftermiddag ska vi äta middag hos mamma. Blir min favoritmat, raclett! Tycker det är så himla gott! Så det ser vi fram emot. Men först ska Kenneth åka in till sitt jobb och byta olja och filter på saaben. Så jag får väl hitta på nåt med ungarna, är inget toppen väder ute men det går ändå. Casper måste bara sova en sväng först innan vi går ut. Han börjar redan bli trött och gnällig här hemma.

Ha en trevlig lördag.

kram kram

1 kommentar:

Anna sa...

Kika in på min sida och gör testet, det är kul=)

kram