fredag 10 juli 2009

Semester!!

Idag är sista dagen som Kenneth jobbar sedan har han semester i 3 veckor! Ska bli underbart att ha honom hemma så länge i sträck. Kan inte fatta att Nellie haft sommarlov i 3 veckor redan. tiden bara springer iväg!

Har inte gjort nåt speciellt idag, var på lekplatsen i förmiddags med ungarna och Casper fick sitta i sanden för första gången. Var nåt han verkligen gillade. :-) Han var så lagom grusig när vi kom hem. Hihi....

Sedan har vi bara tagit det lugnt, pusslat lite, lilleman har vilat och Nellie tittade på Barbie. Jag har tvättat ett par maskiner tvätt, funderar på om jag ska dammsuga idag igen eller vänta tills helgen.

Mamma kom på besök idag med lite kläder till ungarna som mammas kusin gett oss. Mammas kusin Sara är marknadsknalle och säljer barnkläder. Igår var Sara på Hästveda marknad och sålde och mamma och pappa körde upp dit för att hälsa på henne. Fick jättefina kläder av henne, mössor, tröjor, tights, mysbyxor, strumpor. Är så tacksam, är verkligen snällt av henne. Hon säljer bla. Alfons Åberg kläder. Superfina och bra kvalitet.

Nu ska jag ner i källaren och kolla om tvätten är klar.

Trevlig helg!!

1 kommentar:

Linda sa...

Jag hade en Alfons overall till Lukas (fleece) och var inte alls nöjd med den. Den var bredare än var den var lång och konstiga storlekar.

Men gratis är ju bra!