måndag 13 juli 2009

Fjärde och femte tanden!

I natt vaknade vi av att Casper låg och grät i sömnen. Satte mig hos honom och tröstade honom och efter en liten stund lugnade han ner sig. Idag fick vi veta varför han var så ledsen inatt. Hans fjärde och femte tand har spruckit igenom. Som tur var så fick han inte feber denna gång. Det har han fått dem andra gångerna. Skönt för honom att slippa det. Så nu har han 3 tänder där uppe och 2 tänder där nere.

Igår kom Linda, Kristian och Lukas på besök. Kristian skulle ha nån grej av Kenneth. Så vi passade på att ta en fika och prata. Lukas växer så det knakar! Och snackar mycket gör han oxå med sin ljusa röst, lät så gulligt!

Idag ska vi (förhoppningsvis) köra och hämta vårt förtält till husvagnen. Hoppas det är klart. Sedan i eftermiddag ska jag till tandläkaren. Har ont i en tand som tändläkaren fixade sist jag var hos henne. Får kolla så inte nåt är galet. Kommer säkert göra svinont och jag fasar för att gå dit. Usch!

Annars ska vi nog ta det lugnt idag.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Skoj med tänder =D Trist dock att man får ledsen bebis på köpet. Här e de kindtänder på gång, har inte kunnat räkna dom då Rasmus inte gapar på beställning men märks på hans humör att dom e på g, han är inte en lycklig liten kille just nu.

Linda sa...

blääää för tandläkaren! Hoppas det inte var någon fara!

Anonym sa...

Skönt iaf han slapp feber =)