fredag 3 juli 2009

Jobbig info

Värmen fortsätter att hålla i sig och det är sååå varmt! Man kan ju knappt vara ute fast man har parasoll och pool. Blir ju solbränd hur lätt som helst! Ja ja, man ska inte klaga trots att man håller på att svettas bort.

Fick ett samtal igår av en arbetskamrat. Dem hade fått besked på jobbet om ytterliggare ett varsel. 37 st kollektiva och 3 tjänstemän ska gå till vintern, typ oktober-november. Det står i tidingen idag men hon ville ringa och förvarna mig. Det var bra för vi har för tillfället ingen morgontidning. Nu ska man inte dra förhastade slutsatser men jag personligen tror inte att jag klarar mig. 37 personer är mycket folk.

Suck, vad gär man nu då? Jag har ju bara gymnasieutbildning och har varit på företaget nästa 10 år. Suck, detta blir en jobbig sommar. Känner sig så maktlös då man inte kan göra så mycket just nu. Förhandlingarna skulle inte börja förrän efter sommaren.

Ja ja, jag har en hel sommar på mig att oroa mig. Kommer bli många sömnlösa nätter, inte mer att göra åt.

Mamma, jag och ungarna ska i alla fall till väla idag. Gå omkring och titta lite och ta en fika. Ska bli skoj, var ett tag sedan jag var på väla.


1 kommentar:

Anna sa...

usch va trist! Niklas har oxå fått tråkiga nyheter=( hans åkeri har förlorat deras huvudleverans -WV, så om två månader har han och många fler kanske inte nåt jobb kvar=s