måndag 15 juni 2009

Ställer sig i sängen




Det är det nya roliga Casper gör nu när man lägger honom för att sova. Han ställer sig i sängen och tycker att det är jätteskoj att vi får springa in flera gånger för att lägga honom ner igen. Han ser stå stolt ut när han står där, mammas lilla (stora) gullunge! Kan inte låta bli att skratta med honom för han ser så lycklig ut. Dröjer nog inte länge förrän han ställer sig utmed bordet och soffan oxå.

Idag har jag, Nellie och Malin varit på väla och shoppat. Casper stannade hemma hos pappa som är hemma från jobbet idag. Köpte en lite värdinnepresent till Katja som bjöd oss till midsommar. Hittade en perfekt till henne, hoppas hon gillar den. Har oxå knåpat ihop en liten grej till svärmor, vi ska dig på lördag och äta lite midsommarmat.

Blir man bjuden på mat och dryck så är det minsta man kan göra att ta med sig nåt. Brukar köpa en liten blomma men det blir tråkigt i längden att bara ge bort blommor. Kul att ge nåt annat ibland.

Nu har vi middagen i ugnen. Blir grillade kotletter från igår och lite pommes. Ska bli gott för det kurrar rejält i magen.

kram annika

1 kommentar:

Anonym sa...

han går när han e redo. rasmus hasar bara baklänges än så länge å emellanåt sla han krypa som mowgli =P å slå huvudet i golvet hihi