måndag 8 juni 2009

Camping!

I lördags morse kom vi äntligen iväg på våran premiärtur med husvagnen. Åkte till Borstahusens camping i Landskrona, mina föräldrar följde med mest för att hjälpa oss sätta upp förtältet och om vi behövde hjälp med nåt annat. Det var snällt av dem. Campingen i Landskrona är nästan som min "hemma camping". Har varit där otroligt mycket när jag växte upp så det kändes kul att nu kunna ta dit min egen familj och ska härliga semesterminnen.

Vi träffade ett par bekanta till mina föräldrar som har sin husvagn fast där hela sommaren. Vi grillade lite, gick promenader vid hamnen och Nellie lekte på lekplatsen. Hade en jättemysig minisemester och ungarna sov så gott i vagnen på natten. Var skönt och komma hemifrån lite och göra nåt annat än klippa gräset, tvätta och dona.

Tyvärr fick jag och Casper med oss varsin förkylning med oss hem. Men men, det är sånt man får räkna med när man är ute hela dagarna. Nellie har hosta till och från och jag var osäker på om jag skulle skicka henne till dagis. Men hon var pigg i morse så det blev dagis för hennes del.

Nu ska jag ta och lägga lilleman så han får vila lite och jag ska ta itu med tvätten. Ovanligt va? :-)

kram annika

3 kommentarer:

Angeline sa...

Hihi tvätta är standard =)

Då har ni haft en skön helg, inte fel alls! Kramis

Anna sa...

hej annika. jag har låst min blogg pga av någon odräglig person... vill du ha tillgång till den så kan du väl ge mig din epost... kram

Angeline sa...

Vi är jättenöjda med Telia =) För ett tag sen hade man gratis Canal+ å man kan när som helst hyra filmer, både gamla å nya å betalar genom internet räkningen. Jättebra =)