onsdag 10 juni 2009

Fotokoll!

Igår kväll var jag Kenneth och Malin hos fotograf Kristina för att titta på alla bilder vi har tagit och för att bestämma vilka vi ska ha i vilka ramar. Fanns så otroligt många bra bilder så det var ibland supersvårt att välja bort dem bilder som vi inte skulle använda.

Men när allt var klart så var vi alla nöjda med valen. Allt som allt skulle det gå på ca 5000kr. Mycket pengar men så värt det! Inget man kan göra vart år men vi hade tänkt försöka fota barnen vart 5:te år. Får se om vi lyckas med det.

Fick ett spontant besök av Mari, Julia och Edvin igår eftermiddag. Dem var på väg hem från Julias dagis när dem undrade om dem kunde svänga inom. Julia saknade Nellie. Det roliga var att Nellie hade frågat om Julia när jag hämtade henne från dagis igår. Så det passade ju bra att dem fick leka lite. Så fint dem lekte igår! Visst hade dem massa bus och "hemlisar" för sig men det är ju sånt småtjejer ska ha ihop. Det var så trevligt så, slapp vi sitta hemma ensamma.

Lilleman är dålig här hemma. Har en envis hosta, rinnig näsa och jag tror att tand nr 4 är på G så han har även ont i munnen och dreglar mängder! Får byta bodie på honom med jämna mellanrum. Så det är lite gnälligt här hemma men det går det med.

Snart kommer Kenneth hem och jag har middagen i ugnen. Idag blir det hemmagjorda biffar med nypotatis och sås. Det kommer sitta fint om ca en halvtimme. Så får Casper biff med potatis till middag imorgon. Blir nog smasken för killen tror jag.

kram annika

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj 5000 kr var maffigt =) Får lägga in korten sen så man får se =)Hur många kort blv det? Är dom stora? Skulle med vilja till fotograf, får väl se om vi kommer iväg nån gång!