söndag 14 juni 2009

Ikea+väla

Var ute och shoppade lite igår. När maken kommit hem från vinslöv så åkte vi först till IKEA. Jäklar med folk! Hatar att vara i affärer när man måste trängas med en miljon andra människor. Vi köpte en matstol som vi ska ha i husvagnen, kostade bara 99 kr.

Sedan gjorde vi väla osäkert, var på jakt efter en liten digitalkamera. När jag är ute med ungarna nånstans vill jag inte släpa med mig den stora systemkameran, utan vill ha en liten jag kan lägga i fickan eller i skötväskan. Men Expert på väla hade inte så många modeller och inte den vi ville titta på. Så vi åkte tvärs över gatan till Expert stormarknad och där fanns det mycket mer.

Tittade och testade och hittde en jättefin som vi köpte. Så jag är helnöjd!

Sedan när vi kom hem så klippte Kenneth gräset som typ var en halvmeter högt. Mamma och pappa kom på en kopp kaffe och vi satt och snackade en stund. Klockan började springa iväg och lilleman var såååå trött och kinkig. Somnade på bara nån minut.

Nu har Nellie och jag varit upp i ca 30 min, dem andra 2 sover ännu. Igår hade Nellie och jag sovmorgon och idag sover killarna. Ska det vara rättvist så ska det.

kram annika

1 kommentar:

Anonym sa...

Sovmorgon är aldrig fel! Vi hade en trevlig sopbil som väckte J å R men R somnade om. Kul med ny kamera =)