söndag 10 maj 2009

1 års kalas!

Vi hade ju 1 års kalas för vår stora kille här hemma igår. Var 15 pers och 4 barn. Min mormor och morfar och Kenneths farmor kunde inte komma för dem var dåliga. Och Kenneths ena bror André jobbade. Annars var alla på plats. Himla trevligt!

Casper fick många fina presenter. Kläder, skor, bäddset, saker till sitt rum, leksaker och pengar. Allting var jättefin och vi tackar alla så jättemycket. Sedan kom dem obligatoriska tårtan som han självklart fick äta själv av. Gott och kladdigt tyckte Casper. :-)

Kvällen var väl inte lika kul. Kenneth blev himla dålig, vi förmodar att det var biverkningar av dem starka tabletter han fått för sitt öra. Men sköterkan på sjukvårdsupplysningen tyckte att det var bäst att vi åkte in och kollade upp det. Kenneth kände en tryckförändring i huvudet och en konstig känsla i bröstet. Så kl 21 åkte vi in, mamma och pappa passade våra sovande barn, och vi var hemma igen vid 00-tiden. Som tur var så var det inget allvarligt men idag är han fortfarande trött och lite matt. Blir en lugn dag idag.

kram annika

1 kommentar:

Zezze sa...

hur var hans symtom efter medicinen?
Kändes huvudet tungt? E tips är att be läkaren testa vattendrivande o diklofenak om de inte redan gjort de. Hoppas de löser sig, o bara ringa om det är något.