söndag 17 maj 2009

Underbar helg!

Nu har vi kommit hem efter en underbar minihelg i Göteborg.

I lördags så lämnade vi ungarna hos mamma vid 11-tiden, körde hem och hämtade lite grejor och sedan begav vi oss. Kenneth körde upp och ju närmare vi kom Göteborg desto bättre blev vädret. Här hemma var det mulet och kyligt, 12 grader varmt (kallt). När vi väl kom fram så var det strålande solsken och 20 grader varmt! En underbar början.

Checkade in på hotellet kl 14 och rummet var fantastiskt! Bodde på nionde våningen (av 18 möjliga) och hade utsikt över Liseberg med omnejd. När vi gjort oss hemmastadda på rummet så gick vi mot Avenyn för att kolla var Cabaret Lorensberg låg och det var bara ca 10 min gångväg från hotellet, helt perfekt! Åt en god lunch på en restaurang på Avenyn och fortsatte vidare mot Liseberg.

Där spelade vi på några hjul, tog en glass i solskenet och tittade på allt folk. Såg många småbarns föräldrar dividera och diskutera med sina barn om diverse saker och det var skönt att för en gångs skull vara ensamma. Och slippa tänka på att barnen ska ha mat, ny blöja, gå på toa osv... Och bara kunna tänka på oss själva. Får se om vi åker upp till Göteborg med ungarna i sommar.

Kl 17 gick vi tillbaka till hotellet som ju ligger mittemot Liseberg. Vi låg och pratade i sängen lite, surfade på nätet och började så smått förbereda oss inför kvällen. Vi duschade och gjorde oss i ordning.

Kl 19 var vi framme på Lorensberg och vi gick in och satte oss till bords. Beställde lite dricka och tittade på att folk runt omkring. Kl 19.45 fick in förrätten och showen började. Mycket sång och dans och mycket god mat. Lite stand up-komik och det var hysteriskt kul. Killen var otroligt duktig. All mat var jättegod och vi var rejält mätta när vi ätit upp den smarriga desserten, den fjärde och sista rätten i supén. Lite innan kl 23 så beställde vi en taxi till hotellet och vi la oss i sängen och kollade på röstningen av ESC. Tror klockan var ca 01 när vi båda somnade.

Har haft en jättemysig mini semester med min älskade Kenneth och det var verkligen guld värt. *tack mamma för all hjälp med barnen*

Tyvärr så var Casper genomförkyld när vi kom för att hämta våra busungar så det blir en lugn söndag. Ska bara vara hemma och mysa med familjen.

kram Annika

2 kommentarer:

Angeline sa...

Var det du som kommenterade å undra var jag köpte tunikan? I så fall köptes den mitt i byn, klädaffären mellan djuraffären å red and blue om du vet var jag menar?

angeline sa...

Jag har aldrig vatt inne där, denna hängde på ett ställ utanför. Fanns bara 3 st, alla i Small. Den e riktigt snygg =)