torsdag 21 maj 2009

helgdag!

Det är ju helgdag idag och Kenneth är ledig, skönt! Hade varit trevlig med en lugn morgon men Nellie höll inte med riktigt. Hon vaknade redan kl 05 och ville komma in till oss. Under villkoret att hon skulle vara lugn och ligga och vila så fick hon krypa upp i sängen hos oss. Men redan efter en halvtimme var lugnet slut.

Ville att vi skulle gå ner till nedervåningen. Förklarade då för henne att vi fortfarande ville sova en stund till men att hon mer än gärna fick gå ner och leka på sitt rum själv en liten stund. Ni kan ju själva gissa vad som hände sedan. Började gnäll och tramsa och tjata. När vi inte brydde oss om henne gick hon in på sitt rum. Vid det här laget var kl 05.45 och Casper började vakna.

Sedan tyckte hon att vi skulle bädda ner henne, varpå jag förklarade att hon var en stor tjej och kunde ta på sig täcket själv. Sedan började utbrottet, tur att Casper redan var vaken. Kl 06.15 hade hon skrikit sig hes och börjat lugna ner sig. Casper började visa att han var hungrig och det var inte mycket mer att göra än gå ner och fixa frukost.

Så det var som sagt ingen lugn morgon men det är väl sånt man får räkna med när man har en 4 åring med väldigt bestämda åsikter. :-)

Kenneth är just nu i Helsingborg på sjukhusets jourcentral. Han har haft en obehaglig känsla i bröstet några dagar och igår ringde läkaren och berättade att hans ena blodprov dem tagit visade positivt för borrelia! Så nästa vecka ska han lämna fler blodprov för att undersöka det vidare. Obehagligt detta ju!!

Får se när han kommer hem igen. Tänkte åka in till Hyllinge med Malin och kolla efter en tröja till mig själv. Får se om vi hinner det. Sedan ska vi ner till mamma och sätta solfilm på deras bil. Kenneth han är duktig på det.

Nu börjar lilleman snart bli trött, ska lägga honom om en liten stund.

kram annika

Inga kommentarer: