fredag 1 maj 2009

husvagn!


Det blev inget Ängelholms hembygdspark idag. Istället satte vi igång och fixade med husvagnen. Har nu diskat alla hushållssaker och satt in dem i vagnen. Hade glömt att vi köpte så mycket saker när vi precis skaffat vagnen men blev glatt överraskad. Så det enda som saknas nu är tallrikar och lite knivar. Har en massa plastburkar, glas, muggar, bestick, kaffeburk mm.

Jag tänkte göra en lista på vad som saknas så kan man köpa lite då och då när man är och handlar allmänt. Ska köpa lite kryddor oxå och lite saker till Nellie. Nån memory, målarbok+pennor som alltid ligger i vagnen så man slipper tänka på det varje gång man ska ut och campa. Detta blir nog bra. Längtar tills vi ska köra ut första gången!!

Senare idag ska vi åka till ett par vänner i Örkelljunga och ta en kopp kaffe. Var ett tag sedan vi sågs så det ska bli kul. Får se hur mycket deras lille Cevin har växt. Han är ca 1½ år nu. Tyckte det inte var så längesedan han var en liten bebis. :-)

kram kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt å fått gjort lite nytta =)

Jag blir helt förvirrad av den stavningen alltså. Ska det uttalas som Kevin eller som det står, Cevin? Kramis trevlig helg =)